Tetőtér szigetelés purhabbal
Szigetelési módok

Tetőtér szigetelés purhabbal

Építkezni tervez? Folyamatban van otthona felújítása? Oldja meg a tetőtér szigetelését purhabbal!

A purhab szigetelés óriási népszerűségnek örvend manapság, mivel hosszú távú védelmet nyújt a hő és a víz ellen is. Kivitelezése egy speciális szórópisztoly segítségével történik, ami által könnyedén, rövid idő alatt és egyenletesen felvihető a kívánt felszínre. Ezután a többszörösére habosodik és minden apró szegletét kitölti a felületnek, majd megszilárdul. Tetőtér esetén a purhabos szigetelés, akkor alkalmazható, ha belső fal és a mennyezet borítása már lekerült vagy még beépítés előtt áll. Cserépre kifejezetten tiltott a purhab fújása, mivel ez jelentős kárt okozhat.

Mielőtt megkezdődne a tetőtér szigetelés purhabbal a felületeket érdemes megtisztítani a minél jobb tapadásért. A purhab csak tiszta, víz- és zsírmentes felületekre applikálható. Amennyiben zártcellás purhabot választ tetőtér szigetelésre, akkor egyáltalán nincs szükség párazáró fóliára, mivel magában is erős párazáró réteget biztosít. Mindemellett hangszigetelő hatása is van, száradás után pedig nagy mértékben terhelhető.

A tetőtér szigetelése purhabbal tehát tartós és hatékony védelmet biztosít, kiváló víz-, hő- és hangszigetelést eredményez, ráadásul strapabíró is. További információért a purhab szigeteléssel kapcsolatban, látogasson el a Purhab Center weboldalára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.