Költöztetés Budapest
Szállítmányozás

Költöztetés Budapest

Válassza cégünket költöztetéshez Budapest és vonzáskörzetében!

Cégünk, a 3 Takács Kft. több mint 19 éves tapasztalattal rendelkezik a költöztetés területén. Ez idő alatt cca. 5000-6000 munkahely átköltöztetését valósítottuk már meg, Európa-szerte vállalunk megbízásokat. Teljesíteni tudunk különböző logisztikai munkákat, irodaköltöztetést, magánlakásból és családi házból történő költöztetést, sőt bútorszállítást és szerelést egyaránt.

Költöztetés Budapest referenciáinkat a 3takacstrans.hu weboldalon tekintheti meg!

Csapatunkat szakképzett költöztető és bútorszerelő szakemberek alkotják, akik mindenben az ügyfél rendelkezésére állnak. Elvégzik Ön helyett a csomagolást, a szállítást, ráadásul a kicsomagolásban és az esetleges szerelésekben is segíteni tudnak. Nagyobb volumenű költözés esetén tanácsadást és ingyenes helyszíni felmérést biztosítanak. Munkájukra a nagyfokú precizitás és pontosság jellemző, személyes tárgyait nagy óvatossággal fuvarozzák. Az egyéni, különleges megbízásokat is kellő rugalmassággal kezelik, többször szállítottak már például zongorát is.

A költöztetést Budapesten 5 darab speciálisan e célra kialakított IVECO tehergépjárművel végezzük, melyekben a rakomány biztonságosan rögzíthető. Professzionális felszerelésünknek köszönhetően könnyedén csomagolunk és fuvarozunk.

Miért érdemes a 3 Takács Kft.-re bízni a költöztetést Budapesten?

A költözés egy mindenki számára megterhelő folyamat, ami körülményes és még időigényes is. Nem beszélve arról, hogy megfelelő költöztető jármű nélkül szinte lehetetlen egymagunk elvégezni. Cégünk hatékony megoldást kínál a könnyed költözésre! Szakembereink ténylegesen elvégeznek mindent Ön helyett, még a csomagolóanyagot is biztosítják.

Költöztetéshez Budapesten minőségi csomagolóanyagokat adunk:
  • 60 cm x 40 cm x 40 cm méretű, több rétegű kartondobozok
  • 120 cm x 60 cm x 60 cm méretű kartondobozok ruhákhoz
  • Etikett vignetták feliratozáshoz és címkézéshez
  • Zsugorfóliák matracokhoz és kárpitos bútorokhoz
  • Buborékos védőfóliák érzékenyebb felületű bútorokhoz, törékeny tárgyakhoz
  • Ragasztószalag fóliák dobozok lezárásához és rögzítésre
Költöztetés Budapest ár:
  • 3,5 tonnás járművek bérlésének óradíja: sofőrrel 10.500 forint, + 1 rakodóval 14.500 forint, + 2 rakodóval 16.500 forint, + 3 rakodóval pedig 19.000 forint
  • 7,5 tonnás járművek bérlésének óradíja: sofőrrel 15.000 forint, + rakodó díja 4.000 forint/óra
  • 12 tonnás járműve bérlésének óradíja: sofőrrel 18.000 forint, + rakodó díja 4.000 forint/óra

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot legalább egy hónappal a költözés előtt a megfelelő tervezés érdekében. A fenti árak tájékoztató jellegűek, árajánlatot weboldalunkon keresztül tud kérni. Tehergépjárműveink bérlése esetén 1 óra ki- és beállási díjat számolunk fel.

Költöztetés Budapest árainkért látogasson el a 3takacstrans.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.