Használt laptopok Windows 10 operációs rendszerrel!
Számítástechnika

Használt laptopok Windows 10 operációs rendszerrel!

Ha használt üzleti notebookot vagy otthoni felhasználásra való laptopot keresel, akkor irány a Jebeto honlapja. Ott megtalálsz mindent, amire szükséged van egy megbízható cégtől, akik még garanciát is adnak. Ez pedig, valljuk be, manapság ritka számba megy.

Előre telepített operációs rendszerek

          Használt notebook vásárlásakor át kell gondolnod, hogy szükséged van-e feltelepített operációs rendszerre, vagy te magad szeretnéd ezt megoldani. Vannak, akik mást szeretnének rátenni, mint, amit a cég felkínál. Az új laptopok esetében is ugyanez lehet a helyzet.

          Manapság a Windows 11 frissítéseiről olvashatunk, ám sokan nem bíznak még az új operációs rendszer tökéletességében. Így, dönthetnek a biztos és kipróbált Windows 10 mellett.

          Másrészt a Windows 10-nek is különböző verziói vannak. Így például, ha a cég Windows 10 Home-mal kínálja használt laptopjait, mi dönthetünk úgy, hogy mást szeretnénk használni. Például a Windows 10 Professional is opció lehet, így ebben az esetben nem az előre telepített használt laptop operációs rendszerét választanánk.

          Találkozhattok a piacon nem hivatalos Windows 10 és más operációs rendszerek forgalmazóival. Ők általában olcsóbban kínálnak szoftverkulcsokat. Ezek megbízhatatlanok, lekövethetetlenek. Nem tudhatod, vajon csak neked adja-e el az adott kódot, stb. A biztos döntés legyen mindig a hivatalos oldalról való vásárlás. Hogy ne kerülj csapdába, a legjobb viszont mégis, ha eleve telepített laptopot választasz. Így időt, sőt pénzt is spórolhatsz.

          Azoknak tehát, akiknek megfelel az operációs rendszerrel ellátott laptop, azoknak tudjuk ajánlani a Jebeto kínálatát.

          A Jebeto kínálatában főként Windows 10 Pro-val ellátott laptopokat találtok. A Pro ugyanis megfelelő lehet azok számára is, akik csupán otthoni felhasználásra választanak laptopot. Azonban azok számára is, akik fokozott biztonságot szeretnének élvezni a használt üzleti notebookon.

          A Windows 10 Pro és a Home között nem sok különbség van. Utóbbit azoknak ajánlanánk, akik ténylegesen csak otthoni egy számítógépes környezetben szeretnének Windowst használni. Ez is rendelkezik az átlagos Windows funkciókkal, biztonsági rendszerrel. A PRO olyan plusszokat ad, ami inkább a többfelhasználós irodákban lenne funkcionális. Merevlemezvédelemmel, adatszivárgás elleni programmal. 

         A Jebetonál az említett Windows 10 Proval ellátott használt laptopokat találhattok.

          A kínálatban szerepelnek HP, Dell, Lenovo és Fujitsu laptopok 80-tól 400 ezer forintig.     

          A Jebeto 12-48 hónap garanciát vállal, így ez a vétel biztos vétel. Van kihez fordulni, ha baj van, a cég lekövethető és ellenőrizhető, de ami a legfontosabb, megbízható.

          Válaszd a Jebetot, válaszd a Windows 10-et és menj biztosra! Ezekkel a használt notebookokkal nem lőhetsz mellé.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.